Athens by night - theatre

Αν είστε στην Αθήνα και βαρεθήκατε τα ίδια, γιατί δε δοκιμάζετε κάτι διαφορετικό σήμερα, ώστε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα? Τελειώνοντας ο χειμώνας προλαβαίνετε τις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις. Φέτος είδα 2 που σας προτείνω:

Απλά μην την χάσετε. Μολονότι πίστευα ότι θα βαρεθώ απίστευτα σε ένα μονόλογο, ένας εκπλητικός Βλαδίμηρος Κυριακίδης με διέψευσε και με το παραπάνω. 2 ώρες λιώσαμε στο γέλιο, κυριολεκτικά! Επειδή η παράσταση πραγματεύεται τις σχέσεις ανδρών και γυναικών, προτείνω να πάτε παρέες μεικτές - αγόρια και κορίτσια - για να διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο. Το θέατρο βρίσκεται στο κέντρο του Παγκρατίου, οπότε θα το βρείτε πολύ εύκολα.

2. Μαίρη Μαίρη - http://www.portatheatre.gr/
Ωραία γενικά παράσταση με τους Π. Πετράκη, Α. Δρακουλάκη, Μ. Παπαγιάννη, Ι. Σταμούλη, Ε. Παναγοπούλου. Κωμωδία καλοστημένη που θα σας διασκεδάσει. Κατά τη γνώμη μου, το show κλέβει ο Παπαγιάννης που με έναν avanta-δόρικο ρόλο και μια εξαιρετική ερμηνεία μας εντυπωσίασε προσφέροντας άφθονο γέλιο! Το θέατρο βρίσκεται στη Μεσογείων στους Αμπελόκηπους. Είναι πολύ εύκολο να το βρείτε μιας και βρίσκεται 2 περίπου στενά κάτω από την Κηφισίας (ύψος ξεν. President).

Καλή σας διασκέδαση kiss

Category:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μου θυμισες οτι εχω να παω θεατρο σχεδον 2 χρονια!
(Οι επιθεωρησεις πιανονται αραγε?)
Ισως προλαβω να παω σε καποια απο τις προτεινομενες σου.. :)
Πολλα φιλια

mariza είπε...

@Artemi
Ναι ναι γιατί να μην πιάνονται? Πάντως από τα 2 αν είναι να διαλέξεις προτείνω το 1ο (Caveman)... γελάσαμε πάρα πολύ.

Δημοσίευση σχολίου

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.