McArthurGlen Outlet in Athens


Ιδέα για βόλτα:

Έπειτα από 3 χρόνια μελέτης επιτέλους ανοίγει (η εταιρεία που συνεργάζομαι είχε αναλάβει τη στατική μελέτη του εμπορικού και όπως καταλαβαίνετε έχει χυθεί πολύς ιδρώτας μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, οπότε η χαρά μου τώρα δεν περιγράφεται).

Πρόκειται για ένα ακόμα outlet στην περιοχή των Σπάτων με πολλά αντίστοιχα της ίδιας εταιρείας και στο εξωτερικό.
Η photo για να πάρετε μια ιδέα όσων θα δείτε είναι από το site. 

Στην καρτέλα "Νέες προσφορές" διαβάστε πληροφορίες για την Temptation card που προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση στις αγορές σας μέχρι 09/06/2011, για την πρώτη δηλαδή εβδομάδα λειτουργίας του.

Καλά ψώνια και καλή διασκέδαση.kiss

Blog awards



Καλημέρα! Μια βδομάδα πριν τις εξετάσεις του μεταπτυχιακού, μέσα σε μια παραζάλη δουλειάς και μελέτης ο χρόνος για blogging είναι πολύ περιορισμένος. Τελειώνοντας βέβαια θα είμαι πιο ήρεμη και ετοιμάζω καλοκαιρινά posts με όμορφα νησάκια και παραλίες. 

Ξυπνώντας σήμερα το πρωί είδα σε ένα αγαπημένο blog ότι πήρα βραβείο! Αρκετό καιρό πριν είχα πάρει κι άλλο ένα βραβείο από ένα επίσης αγαπημένο blog. Είναι λοιπόν καλή ευκαιρία σήμερα και πριν ξεκινήσω το διάβασμα να ευχαριστήσω τις δύο γλυκιές κοπέλες που μου τα έδωσαν! kiss

Η christina77star  και τα κορίτσια από το omorfiasnea μου έκαναν την τιμή να μου απονείμουν τα εξής βραβεία:
Σχετικές αναρτήσεις: 

Σύμφωνα με τις οδηγίες, όποιος πάρει κάποιο βραβείο θα πρέπει να:
1. Ευχαριστήσει αυτόν που του έδωσε το βραβείο, να αναφέρει το ονομά του στο post και να κάνει link στο blog του.
2. Να αναφέρει στο post του 7 πράγματα για τον εαυτό του!
3. Να δώσει το βραβείο σε άλλα 15 blogs.

7 πράγματα που δε γνωρίζετε για μένα:

1. Είμαι πολιτικός μηχανικός.

2. Όπως μάλλον έχετε καταλάβει από τα blog που παρακολουθώ, εκτός από τα ταξίδια μου αρέσει οτιδήποτε σχετίζεται με προϊόντα ομορφιάς (αλλά στη δουλειά γενικά δε βάφομαι).

3. Μου αρέσει να μαγειρεύω και περηφανεύομαι για τις πίτες και τα γλυκά μου, lol. Κάθε φορά που φτιάχνουμε μια συνταγή με την αδελφή μου και τη μαμά μου "τσακωνόμαστε" ποια την εκτελεί καλύτερα και η κουβέντα εξελίσσεται κάπως έτσι:
-Εγώ ανακατεύω πιο καλά και γι αυτό η ζύμη βγαίνει πιο αφράτη!
-Όχι, δεν είναι εκεί το μυστικό. Το μυστικό είναι στο τύλιγμα και επειδή εγώ είμαι καλύτερη - χα - θα το κάνω εγώ.
-Ααα να σας πω, απατάστε και οι 2. Τα δικά μου γλυκά είναι πιο νόστιμα, γι αυτό κάντε στην άκρη να αναλάβω εγώ.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι τα λέμε χιουμοριστικά και δε μαλλιοτραβιόμαστε πάνω από ένα μίξερ, φωνάζοντας εγώωω!!! rofl

4. Παρακολουθώ φανατικά F1 (από τα γενοφάσκια μου σχεδόν) και MotoGP (τα τελευταία 5 χρόνια). 

5. Τα πρώτα μου ξαδέλφια είναι όλα κορίτσια!!! Φιλούρες ξαδέλφες, σας αγαπώ πολύ kiss!

6. Αγαπημένα μου γλυκά είναι το τιραμισού και οι τάρτες φρούτων. Α, εννοείται ότι το παγωτό αποτελεί μια ιδιαίτερη θεϊκή κατηγορία και δεν συμπεριλαμβάνεται με τα υπόλοιπα! rofl 

7. Μπορώ να κοιμηθώ μέχρι "να πείτε το όνομά σας". Είμαι "υπνόδουλη" και έχω καταφέρει να κοιμηθώ, ενώ μου μιλάνε στο τηλέφωνο! Pathetic.

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια για τα βραβεία σας, είστε καταπληκτικές και με τη σειρά μου τα δίνω στα παρακάτω blog (δεν είναι 15, αλλά δεν μπορώ να έχω τόσα πολλά αγαπημένα):

http://beautywithartemi.blogspot.com/

Category: 6 σχόλια

Summer Holidays Expo @Helexpo Maroussi


Μέχρι και αύριο στο κτίριο της Helexpo στο Μαρούσι η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών:

http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1909&menu=898

Αν έρχεστε με συγκοινωνία τα λεωφορεία που περνάνε από το σημείο είναι: 550, Α7, Β7, Χ14, Ε14 και η στάση λέγεται Ολυμπιακό Στάδιο.

Αν έρχεστε με αυτοκίνητο, parking μπορείτε να βρείτε είτε στο Golden Hall και στο Avenue (ενδέχεται στο Avenue το parking να είναι κλειστό την Κυριακή, δεν το γνωρίζω) ή ακόμα και στους γύρω δρόμους.

Category: 0 σχόλια

Τηλέμαχος Barbeque Club


Αν σας αρέσει το κρέας, αλλά επιθυμείτε πιο gourmet απολαύσεις, νομίζω ο "Τηλέμαχος, Barbeque Club" είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Φραγκοπούλου 22 & Μ. Μπότσαρη στην Κάτω Κηφισιά, parking θα βρείτε εύκολα στους γύρω δρόμους.

Ξεκινώντας σημειώνω ότι το εστιατόριο είναι ακριβό με budget που κυμαίνεται στα 40€/άτομο περίπου μαζί με το κρασί, αλλά επειδή το φαγητό και η ατμόσφαιρα είναι υπέροχα αξίζει να πάτε μια φορά.

Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος, με βαριά διακόσμηση στο εσωτερικό: bordeaux χρώμα, δέρμα και κρύσταλλα δίνουν μια αίσθηση "πολυτέλειας". Το εξωτερικό αποτελείται από μια πολύ όμορφη και χαριτωμένη αυλή, τέλεια για ανοιξιάτικα βράδια.

Photo από zoomout.gr - εσωτερικός χώρος εστιατορίου
 Photo από athinorama.gr - εξωτερικός χώρος εστιατορίου

Το service είναι πολύ καλό, με ενημερωμένους σερβιτόρους που προτείνουν διάφορες γεύσεις χωρίς να σας πιέζουν, περιγράφουν τα συστατικά κάθε πιάτου αναλυτικά, είναι διακριτικοί και γνωρίζουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο πιάτο.

Όσο για το φαγητό δεν υπάρχουν λόγια - αρκεί ξαναλέω να μην είστε χορτοφάγοι! Γεύσεις καθαρές και εξαιρετικό ψήσιμο είναι οι κατάλληλες λέξεις για να περιγράψω τα πιάτα. Σίγουρα βέβαια πρέπει να φτάσετε πεινασμένοι, γιατί σταβλίσια μπριζόλα, καβουρμάς, μπιφτέκι από κόκκορα, γίδα κτλ είναι πιάτα βαριά!! Α και να σημειώσω ότι αν υπολογίζετε τι συμφέρει οικονομικά, να αγοράσετε μπουκάλι κρασί ή ποτήρια, ενημερώνω για να μη ντρέπεστε ότι πολύ πρόθυμα αν δεν έχετε τελειώσει το μπουκάλι θα σας το δώσουν για το σπίτι, αρκεί να το ζητήσετε ευγενικά! Αν είστε τυχεροί μπορεί να σας κεράσουν κάποιο από τα γλυκά τους... το sorbet και η panna cotta είναι τέλεια.

Να περνάτε όμορφα .kiss

Paintball @Malakasa



Ready? Go!
http://www.invader.gr/paintball/index.php


25€/άτομο στοιχίζει η εμπειρία και αφορά 4 ώρες δράσης! Στην τιμή περιλαμβάνονται εξοπλισμός - γιλέκα, κράνη, όπλο με 200 σφαίρες, νερό και ένα σαντουιτσάκι. Αν δεν έχετε πρόχειρα ρούχα μπορείτε να νοικιάσετε από εκεί ολόσωμη φόρμα στα 5€ αν θυμάμαι σωστά, που αν τη χαλάσετε την πληρώνετε 15€. Κάθε επιπλέον γέμισμα - σίγουρα θα χρειαστείτε - είναι 9€ για 150 σφαίρες. Η τιμή συνολικά για κάτι τόσο διαφορετικό που δοκιμάζει κανείς 1 στις τόσες αξίζει κατά τη γνώμη μου. Είναι καταπληκτικό. 
Α και για όσα κορίτσια διστάζουν: μη φοβάστε, πάνω τουςςςςςςςςςςςςςς!!! Χαχαχα.


Τα χρώματα φεύγουν εύκολα, γιατί είναι υδατοδιαλυτά.


 Όσο για τα "παράσημα" της μάχης - κοινώς μελανιές - είναι αρκετά, αλλά "μέχρι να παντρευτείτε θα γιάνουν". Τις επόμενες μέρες επίσης θα περπατάτε αστεία, γιατί θα είστε πιασμένοι παντού.


 Κλείνοντας να τονίσω πόσο σημαντικό είναι να ακολουθείτε τις οδηγίες που θα σας δώσουν (δε βγάζουμε ποτέ μάσκα στο παιχνίδι κτλ), ώστε το παιχνίδι να μην είναι επικίνδυνο.
Αυτά. Καλή διασκέδαση!diablo


PS: Το ξέρω ότι αυτό το video σας θυμίζει Rocky, αλλά έχει πολύ πλάκα, είναι μαχητικό και τα "μοντελάκια" της εποχής δεν το συζητώ... λιώνω από τα γέλια!!

Πώς να κάνετε οικονομία στις διακοπές


Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει ανάλογα τα γούστα του και κυρίως την "τσέπη" του, ώστε να κάνει όσο οικονομία μπορεί στις διακοπές του.

Ιδού λοιπόν ο 10-λογος του οικονόμου ταξιδιώτη:

  1. Επιλογή καταλύματος με κουζινάκι, αγορές super market και καλά μαγειρέματα! Αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγω εγώ πάντως!
  2. Επιλογή φτηνότερου καταλύματος. Δεν το συνιστώ γενικά, γιατί μπορεί να καταλήξετε σε άθλια δωμάτια. Επιλέξτε το μόνο εφόσον έχετε διασφαλίσει από γνωστούς ότι ακολουθούνται οι στοιχειώδεις τουλάχιστον κανόνες υγιεινής!
  3. Επιλογή καταλύματος σε μικρή απόσταση από την περιοχή που θα βγαίνετε να φάτε κτλ. Όλο το πρωί γυρνώντας "στας εξοχάς" ξοδεύετε βενζίνη... δε χρειάζεται να σπαταλάτε και το βράδυ.
  4. Αποφυγή αγορών που δε σας χρειάζονται και αναμνηστικών για όλο το σόι.
  5. Έλεγχος στους τιμοκατάλογους που υπάρχουν - συνήθως - έξω από εστιατόρια.
  6. Έλεγχος προσφορών στα μεταφορικά. Μέχρι πέρσι πάντως υπήρχαν προορισμοί όπως η Κρήτη με εκπληκτικές προσφορές σε ακτοπλοϊκά.
  7. Για διακοπές σε νησί μπορεί να συμφέρει περισσότερο η ενοικίαση αυτοκινήτου εκεί παρά η μεταφορά του δικού σας με πλοίο. Συνήθως ο κανόνας αυτός ισχύει για ολιγοήμερες αποδράσεις. Για υπολογίστε προτού ξεκινήσετε...
  8. Κινηθείτε βάσει budget ημέρας αντί να κουβαλάτε όλα τα χρήματα στο πορτοφόλι σας. Έτσι υπάρχει πάντα όριο στα έξοδά σας.
  9. Οδηγείτε όσο πιο οικονομικά μπορείτε.
  10. Αν δε βιάζεστε και υπάρχει εναλλακτική και ασφαλής διαδρομή που γνωρίζετε αποφύγετε τα διόδια.
Αλήθεια εσείς κάνετε κάτι άλλο? kiss

Thanks for reading

Ads 468x60px

Featured Posts

http://timefortrips.blogspot.com/. Από το Blogger.